Tavane cu fibre optice

Tavane extensibile cu fibre optice

Cer înstelat chiar în apartamentul dvs!

Tavane cu fibre optice de tip cer înstelat ofera posibilitatea creării unei atmosfere romantice și de poveste, atât  acasă, cât și în restaurante, cluburi, piscine sau saloane de înfrumusețare. Compania noastră vă oferă cele mai bune tavane extensibile ce imită sistemul stelar.

Este o alege buna, utilizand fibra optică care străpunge membrana monocloră. Această variantă de execuție oferă cea mai puternică iluzie de redare a strălucirii stelare. Principiul de funcționare se bazează pe transmiterea fasciculului de lumină prin fibra optică.

Tavanele cu fibre optice reprezintă o soluție inovatoare și fascinantă pentru a crea un cer înstelat în încăperi, indiferent dacă este vorba despre spațiul casei tale, un restaurant, un club, o piscină sau un salon de înfrumusețare. La Premier Tavan, vă oferim cele mai bune opțiuni de tavane extensibile care imită sistemul stelar.

Aceste tavane extensibile sunt o alegere excelentă, deoarece utilizează tehnologia fibrei optice care străpunge membrana monocoloră. Această variantă de execuție oferă cea mai puternică iluzie de redare a strălucirii stelare. Principiul de funcționare se bazează pe transmiterea fasciculului de lumină prin fibrele optice, care creează un efect uimitor de stele strălucitoare.

AVANTAJE TAVANE CU FIBRE OPTICE

Constelatii, planete și corpuri cosmice

Combinând diferite diametre ale fibrei optice obținem stele care par mai apropiate sau mai îndepărtate.

De regulă fibrele optice se repartizează aleatoriu pe suprafața tavanului, dar respectând o anumită geometrie de amplasare se pot obține diverse constelații sau comete.

Cu ajutorul unei telecomenzi veți putea alege culoarea steluțelor și intensitatea luminoasă a lor. Prețul de executie depinde de numarul de steluțe.

Beneficiile tavanelor cu fibre optice sunt remarcabile. Ele permit o distribuție uniformă a luminii și creează un aspect magic și captivant în încăpere. Designul lor versatil și personalizabil permite adaptarea lor la orice stil de interior și oferă posibilitatea de a crea atmosfere unice și impresionante.

Indiferent de locația în care sunt instalate, tavanele cu fibre optice adaugă un element de poveste și unicitate, transformând spațiul într-un adevărat paradis nocturn. Această soluție este perfectă pentru a crea o atmosferă romantică, relaxantă și memorabilă.

La Premier Tavan , suntem dedicați să vă oferim cele mai bune tavane extensibile cu fibre optice, garantând calitate și rafinament în fiecare detaliu. Fie că doriți să transformați casa dumneavoastră sau un spațiu comercial, ne angajăm să vă aducem visurile la viață și să vă oferim experiențe de iluminare uluitoare și de neuitat.

Lucrările noastre

Contactați-ne acum
pentru a obține o ofertă

Informații de contact