Portofoliu Premier Tavan

Foto tapet 3D și Tavane extensibile 3D PORTOFOLIU

Portofoliul nostru de lucrări reflectă expertiza și creativitatea noastră în montarea și vânzarea de foto tapet 3D și tavane extensibile 3D. Iată câteva exemple remarcabile din portofoliul nostru:

  1. CRAMĂ HUȘI – Pentru acest proiect în oficiul Cramei Huși, am colaborat cu clientul pentru a crea o imagine de perete reprezentând lanurile de vie ale cramei. Am utilizat un tavan extensibil translucid, iluminat complet cu banda led, care a adăugat un aspect plăcut și luminos camerei. Tavanul extensibil imprimat, asemănător unui tablou, a fost luminat cu 250 de metri liniari de bandă led.

  2. OXYGEN – Tavanul extensibil de la acest proiect a reprezentat o adevărată provocare, însă echipa noastră de profesioniști a reușit să finalizeze proiectul în doar 10 zile. Lucrarea a fost realizată ca un adevărat puzzle, iar forma sa specială și unică în Iași a captivat sute de clienți care au vizitat Oxygen. Tavanul extensibil, cu aspectul său deosebit de valuri și culori calde, nu doar că încântă privirea, ci chiar relaxează. Datorită materialului impermeabil, acest tip de tavan este potrivit pentru spații precum piscine și centre spa, asigurând rezistență și durabilitate pe termen lung.

  3. PLEIADA RECEPȚIE – Această lucrare a fost realizată la recepția hotelului PLEIADA BOUTIQUE HOTEL în vara anului 2020, într-un timp record de 5 zile. Tavanul extensibil 3D reprezintă un cer senin, oferind un aspect calm și bine luminat prin banda led, care evidențiază formele sale neconvenționale, cum ar fi hexagonul, trapezul și triunghiul. Prin intermediul acestui proiect, recepția hotelului beneficiază de o iluminare excelentă, creând o atmosferă clasică și distinctivă.

Aceste exemple din portofoliul nostru demonstrează capacitatea noastră de a realiza proiecte complexe, adaptate nevoilor și preferințelor clienților noștri. Echipa noastră de experți este pregătită să ofere soluții personalizate și servicii profesionale, astfel încât să putem transforma orice spațiu într-unul remarcabil și atrăgător.

La Premier Tavan , suntem mândri de lucrările noastre și ne străduim să aducem inovație, calitate și satisfacție în fiecare proiect pe care îl realizăm. Vă invităm să explorați portofoliul nostru complet și să vă inspirați pentru proiectul dumneavoastră de design interior.

Contactați-ne acum
pentru a obține o ofertă

Informații de contact