Tavane translucide

Stil, versatilitate și posibilități infinite

Tavan fals modern (translucid) este format dintr-un cadru metalic sau din plastic, iluminare interioară și o pânză decorativă  care transmite jumătate din lumină. Tavanele translucide sunt potrivite numai pentru camerele mari.

Conform tehnologiei, este necesar de la 30 cm înălțime pentru a crea un efect de strălucire a întregii suprafețe.

Principiul este acesta: ar trebui să existe aceeași distanță între benzile cu LED-uri ca între ele și pânză translucida. În caz contrar, vor fi doar benzi de lumină pe tavan, nu o strălucire continuă.

Tavan fals modern (translucid) de la  Premier Tavan este un element impresionant al designului interior, format dintr-un cadru metalic sau din plastic, iluminare interioară avansată și o pânză decorativă care transmite jumătate din lumina primită. Această combinație oferă un aspect unic și elegant spațiului în care este instalat.

Pentru a crea un efect de strălucire uniformă și atrăgătoare pe întreaga suprafață a tavanului translucid, este recomandat să se respecte anumite principii tehnice. În primul rând, este necesară o înălțime minimă de aproximativ 30 cm pentru a asigura suficient spațiu pentru iluminare și a obține un efect optim.

De asemenea, este esențial ca distanța între benzile cu LED-uri să fie egală cu distanța dintre acestea și pânza translucidă. Această armonie în poziționarea elementelor contribuie la obținerea unei străluciri continue și uniforme, evitând apariția unor zone de lumină prea concentrate sau slabe.

AVANTAJE TAVANE TRANSLUCIDE

Prezența luminii în toate ipostazele

Camera va fi luminoasă. Dacă utilizați benzi cu LED pentru a ilumina întregul spațiu al tavanului, această iluminare va fi suficientă pentru un dormitor, hol sau baie.

Tavanele translucide – o soluție unică pentru camere fără ferestre.

Fiabilitate și durată de viață îndelungată.

Tavanul translucid cu iluminare de la Premium Tavan
este o oportunitate excelentă de a crea un design de iluminat individual și interior unic!

Cu tavan fals modern (translucid) de la Premier Tavan, veți beneficia de o cameră luminoasă și plină de viață. Prin utilizarea benzi cu LED, întregul spațiu al tavanului va fi iluminat într-un mod uniform și suficient, aducând un plus de lumină și confort în dormitor, hol sau baie.

Tavanele translucide reprezintă o soluție inovatoare pentru camerele fără ferestre, oferind posibilitatea de a aduce lumină naturală și o senzație de spațiu deschis, chiar și în încăperi mai întunecate. Această soluție unică vă permite să creați un design de iluminat individual și un interior cu adevărat unic.

Lucrările noastre

Contactați-ne acum
pentru a obține o ofertă

Informații de contact