Gama de culori

Gama de culori

Unul dintre cei mai importanți pași în instalarea unui tavan întins este alegerea culorii și texturii. La urma urmei, combinația potrivită de culori în interior afectează adesea foarte mult nu numai confortul, ci și starea de spirit care predomină în casa ta. Cea mai populară culoare de tavan este, desigur, albul. Dar în paleta noastră există atât de multe culori interesante, suculente și strălucitoare, încât nu poți să nu fii tentat de altceva.

Culori lucioase

Tavanele lucioase e o soluție interioară excelentă, care are o paletă largă de culori și, de asemenea, are o proprietate unică de acest fel – capacitatea de a vă mări vizual camera.

Culori mat

Tavanele extensibile mate cea mai populară soluție în rândul clienților noștri. Din punct de vedere vizual, ele sunt destul de greu de distins de văruirea clasică, în timp ce o astfel de pânză are o serie de avantaje necondiționate. Avem o gamă largă de culori de tavane extensibile mate.

Culori satin

Principala caracteristică a tavanelor extensibile satinate este reflexia moale și discretă a luminii, care creează o atmosferă caldă specială. Spre deosebire de suprafața oglinzită a tavanelor lucioase, tavanele din satin reflectă lumina în direcții diferite, creând umbre moi și o strălucire uniformă a suprafeței. Tavanele satinate nu strălucesc, lumina reflectată nu rănește ochii și nu obosește. Tavanele din satin arată excelent în combinație cu spoturi, astfel încât să puteți evidenția colțurile individuale cu lumină moale.

Contactați-ne acum
pentru a obține o ofertă

Informații de contact