Contacte

Contactează-ne

Numărul managerului

+40 (747) 374 504

Ore de lucru

Luni - Vineri / 09:00-17:00 Duminica / zi liberă

Adresa

Strada Aurel Vlaicu, Iași

Contacte

Bine ați venit la Premier Tavan , liderul în montaj și distribuție de tavane extensibile 3D și tapete 3D. Suntem dedicați să aducem în casele și spațiile comerciale ale clienților noștri soluții inovatoare și de înaltă calitate în materie de design interior.

Pentru orice întrebări sau solicitări, vă rugăm să luați legătura cu managerul nostru, disponibil la numărul de telefon +40 (747) 374 504 . Echipa noastră stă la dispoziția dvs. și vă va oferi informațiile și sfaturile necesare pentru a alege cea mai potrivită soluție pentru nevoile dvs. specifice.

Orele noastre de lucru sunt de luni până vineri, în intervalul 09:00-17:00. În fiecare duminică, ne bucurăm de o zi liberă pentru a ne reîncărca energia și pentru a ne pregăti să vă oferim servicii de calitate superioară în timpul săptămânii.

Vă așteptăm cu drag la adresa noastră din Strada Aurel Vlaicu, Iași. Avem o locație ușor accesibilă, unde puteți veni să ne vizitați și să explorați gama noastră variată de tavane extensibile 3D și tapete 3D. Echipa noastră de experți vă va oferi consultanță specializată și vă va ajuta să găsiți soluția perfectă pentru a transforma spațiul dvs. într-unul unic și atrăgător.

La PREMIER Tavan, suntem dedicați satisfacerii clienților noștri și punem accent pe calitatea serviciilor noastre. Indiferent dacă aveți un proiect de design interior pentru locuință, birou sau spațiu comercial, suntem aici pentru a vă ajuta să realizați visul dvs.

Pentru a lua legătura cu noi sau pentru a programa o întâlnire, vă rugăm să utilizați numărul de telefon menționat sau să ne trimiteți un mesaj prin intermediul formularului de contact de pe site-ul nostru.

Vă mulțumim că ați ales PREMIER Tavan și suntem nerăbdători să vă oferim cele mai bune soluții în materie de tavane extensibile 3D și tapete 3D. 

Contactați-ne acum
pentru a obține o ofertă

Informații de contact