Tavane unitone

Opțiunea preferată cel mai des de clienții noștri

Tavane extensibile de la  Premier Tavan – o structură din prelată, fixată pe un profil metalic (aluminiu) sau plastic (baghetă) sub tavanul principal.
Principala caracteristică al tavanului uniton va fi suprafața perfect plană și combatibilă cu orice stil sau decor.

Popularitarea aceste opțiuni se datorează versatilității unui astfel de design – se potrivește oricărui tip de personalitate și decor al camerei. Dintre toate soluțiile care vă permit să creați o astfel de suprafață, tavanele întinse monocromatice sunt cele mai stilate și universale.

Cu tavane extensibile de la Premier Tavan, veți beneficia de o structură din prelată fixată pe un profil metalic sau plastic sub tavanul principal. Principala caracteristică a tavanului uniton este suprafața perfect plană și compatibilă cu orice stil sau decor.

Popularitatea acestor opțiuni se datorează versatilității designului, care se potrivește oricărui tip de personalitate și decor al camerei. Tavanele întinse monocromatice sunt considerate cele mai stilate și universale soluții pentru a crea o suprafață perfectă și netedă.

Cu Premier Tavan, puteți alege dintr-o gamă variată de culori și finisaje pentru a vă potrivi perfect stilului și preferințelor dumneavoastră. Transformați-vă spațiul într-un mediu elegant și modern cu tavanele extensibile unitone de la Premier Tavan.

VARIANTA OPTIMĂ PENTRU CASA DVS!

Avantajele plafoanelor întinse:

Durabilitate -dacă sunt respectate condițiile de funcționare, tavanul întins nu va necesita reparații pentru o lungă perioadă de timp;

Rezistență – este nevoie de mult efort pentru a sparge pânza;

Rezistență la apă – tavanele au performanțe ridicate de rezistență la umiditate. Cu astfel de pânze se rezolvă cu ușurință toate problemele camerelor umede: condens, aburire, pete la suprafață;

Prietenos cu mediul – este non-toxic și absolut inofensiv;
îngrijire simplă.

Ascunderea defectelor în tavan – un tavan extensibil vă permite să ascundeți țevi, izolație termică, izolație fonică, cablare electrică, izolație fonică, alarme de incendiu și ventilație.

Prietenos cu mediul – materialele utilizate în realizarea tavanelor extensibile sunt non-toxice și inofensive pentru sănătatea dumneavoastră și a mediului înconjurător.

Îngrijire simplă – tavanele extensibile sunt ușor de întreținut și curățat, asigurându-vă un aspect impecabil al încăperii pe termen lung.

Ascunderea defectelor în tavan – tavanul extensibil vă oferă posibilitatea de a ascunde elemente precum țevi, izolație termică, cabluri sau ventilație, oferind un aspect estetic și ordonat în încăpere.

Cu Premier Tavan, veți obține nu doar un tavan elegant și modern, ci și un produs de înaltă calitate, durabil și funcțional, adaptat nevoilor dumneavoastră specifice.

Lucrările noastre

Contactați-ne acum
pentru a obține o ofertă

Informații de contact