Tavane imprimate

Imprimare foto pe tavan:

Tavane extensibile/imprimare foto pe tavan Premier Tavan : frumos, la modă și niciodată în defavoarea stilului.

Tavanele întinse cu imprimare foto sunt o modalitate excelentă de a adăuga culoare încăperii și de a decora spațiul ambiental.
Tavanele imprimate pot fi folosite chiar si in structuri foarte complexe cu elemente rotunde sau ovale.

În ceea ce privește imprimarea foto pe tavan, aceasta este o soluție frumoasă, la modă și care nu compromite niciodată stilul încăperii. Tavanele întinse cu imprimare foto reprezintă o modalitate excelentă de a adăuga o notă vibrantă și personalizată spațiului dumneavoastră.

Cu ajutorul imprimării foto pe tavan, aveți posibilitatea de a crea un decor unic și impresionant în încăpere. Puteți alege dintr-o gamă variată de imagini, de la peisaje naturale, opere de artă, ilustrații grafice până la fotografii personale sau modele abstracte. Astfel, puteți transforma tavanul într-un punct focal atrăgător și original în designul interior.

Un avantaj major al tavanelor imprimate este versatilitatea lor. Ele pot fi utilizate în orice tip de structură, indiferent de complexitatea sa. Chiar și în cazul unor elemente arhitecturale rotunde sau ovale, tavanele imprimate pot fi adaptate și aplicate cu precizie, oferind un aspect uniform și estetic.

REZISTENȚĂ ȘI CALITATE GARANTATĂ

Avantajele tavanului imprimat:

Nu vă fie teamă că în câțiva ani tavanul se va lăsa, crăpa sau se va estompa – acest lucru nu se va întâmpla.

Acesta sunt rezistente la ciuperci și mucegai.

În plus, țesătura elastică vă permite să ascundeți elementele de instalație, de exemplu, fire și țevi, precum și orice nereguli în tavanul în sine. Tavanul extensibil nu se încarcă de praf și nu necesită revopsire. Nu se decolorează în timp.

Tavanul nu are miros, nu provoacă alergeni și nu emană substanțe toxice.

În plus, imprimarea foto pe tavane extensibile oferă și beneficii practice. Aceasta include ascunderea imperfecțiunilor sau a defectelor existente pe suprafața tavanului, precum și absorbția și difuzarea sunetului, contribuind astfel la îmbunătățirea acusticii în încăpere.

La Premier Tavan, vă oferim servicii profesionale de imprimare foto pe tavan, utilizând tehnologii avansate și materiale de înaltă calitate. Echipa noastră de specialiști vă va ghida în alegerea imaginilor potrivite și vă va asigura o execuție precisă și impecabilă.

Imprimarea foto pe tavan este o modalitate creativă și modernă de a vă exprima personalitatea și de a aduce o atmosferă distinctă în spațiul dumneavoastră. Indiferent dacă este vorba despre o locuință, un restaurant, un spa sau un spațiu comercial, tavanele imprimate cu imagini captivante vor crea o experiență vizuală deosebită.

Lucrările noastre

Contactați-ne acum
pentru a obține o ofertă

Informații de contact