Despre noi

FĂ CUNOȘTINȚA CU ECHIPA NOASTRĂ

Sergiu Julea

Director

Veronica Julea

Manager

Suntem o echipă care oferă servicii de calitate la un preț avantajos. Suntem responsabili de producerea, pregătirea și montarea tavanelor extensibile în orice tip de spațiu: birouri, centre comerciale, școli, restaurante, etc.

Dacă nu sunteți siguri ce culoare sau ce textură să alegeți, consultanții noștri profesioniști vă vor ajuta în orice moment. Vă vor prezenta gama noastră de culori și imagini, dar și cele mai actuale modele de design.

Dacă vă doriți un aspect deosebit al încăperii, un tavan rezistent și de calitate, atunci vă așteptăm cu mare drag la noi. Vă punem la dispoziție servicii de calitate și rezultate garantate.

Compania Premier Tavan Group este recunoscută pentru calitatea superioară a materialelor folosite. Astfel, sunt ecologice și sigure, pentru ca clientul să fie mulțumit pe termen lung.

Suntem profesionaliști în munca noastră și tindem să oferim tot ce este mai bun. Astfel, consultanții noștri sunt pregătiți să ofere ajutor în orice moment și să îndrume clientul pentru alegerea produsului potrivit.

Suntem punctuali și responsabili în activitatea noastră. Ne facem munca calitativ și până la final.

Despre noi

La Premier Tavan , suntem o familie dedicată acestui domeniu, formată din Serghei și Victoria Julea, cu o vastă experiență în instalarea tapetelor și tavanelor 3D . Ca echipă, oferim servicii de înaltă calitate la prețuri avantajoase.Suntem specializați în producerea, pregătirea și montarea tavanelor extensibile în diverse tipuri de spații, cum ar fi birouri, centre comerciale, școli, restaurante și multe altele. Echipa noastră se ocupă de fiecare detaliu pentru a asigura un rezultat impecabil.Dacă sunteți indeciși cu privire la alegerea culorii sau texturii potrivite, consultanții noștri profesioniști sunt mereu pregătiți să vă ofere asistență. Vă vor prezenta o gamă variată de culori, imagini și cele mai actuale modele de design, ajutându-vă să luați cea mai bună decizie pentru încăperea dumneavoastră.Indiferent dacă doriți să transformați aspectul unei încăperi, să obțineți un tavan rezistent și de calitate, suntem aici pentru a vă ajuta. Vă punem la dispoziție servicii de înaltă calitate și vă garantăm rezultate excelente.Echipa Premier Tavan vă invită să ne contactați și să beneficiați de serviciile noastre profesionale. Ne implicăm în fiecare proiect cu pasiune și dedicație, pentru a vă oferi un spațiu impresionant și unic.

Contactați-ne acum
pentru a obține o ofertă

Informații de contact